PROFESSIONEEL SLOOPWERK

Naast grondwerken verzorgt Fons Pouwels Grond- en Sloopwerken B.V. ook professioneel sloopwerk.

Voor het slopen van o.a. woningen, bedrijfspanden of schuren. Hoe groot of hoe klein uw klus ook is, Fons Pouwels Grond- en Sloopwerken B.V. is uw partner voor elke uitdaging. We voeren elk project op een vakkundige en milieubewuste manier uit.

Voor iedere vorm van sloopwerk hebben we de juiste machines en uitrustingsstukken. Zo beschikken we voor grote gebouwen en objecten over een kraan/rupskraan en voor het kleine sloopwerk hebben we een minigraver. Onze uitrustingsstukken bestaan onder meer uit: een sloophamer, sorteerknijper en knipschaar voor beton en ijzer.

https://fonspouwels.nl/wp-content/uploads/2022/03/SLOOPWERK-1.jpg
https://fonspouwels.nl/wp-content/uploads/2022/03/grondwerken.jpg

Samen sterk

Een familiebedrijf dat al meer dan 30 jaar voor u klaar staat.

AFVOER

Nadat we het pand of een ander doel op professionele wijze voor u gesloopt hebben, kunt u het puin ook door ons af laten voeren. We hebben hier diverse containers van 10m3 tot 40m3 voor. Ook als u zelf gaat slopen, kunt u bij ons een container huren voor de afvoer.
Indien uw pand asbesthoudende materialen bevat, kunnen wij ervoor zorgen dat deze voor de aanvang van de sloop verwijderd worden.

GROND EN SLOOPWERKEN

Grond- en sloopwerken gaan vaak hand in hand. Vooral in de huidige tijd waar ruimte schaars wordt, dient er vaak gesloopt te worden voordat er weer gebouwd kan worden. Hierbij is het grondwerk een vanzelfsprekende aansluiting op het sloopwerk. Zo wordt er niet alleen gezorgd voor een juiste afbraak, maar starten we ook met de opbouw!

Gaat u starten met een project en dient daarbij een bouw gesloopt te worden? Dan bent u bij Fons Pouwels Grond- en Sloopwerken B.V. aan het juiste adres.
Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij worden graag meegenomen in het plan proces, om zo tot een passende oplossing te komen.

MEESTERS IN SLOOPWERK

Heb je een opdracht gerelateerd aan grondverzet? Neem direct vrijblijvend contact op en vraag naar een offerte op maat.