Rundvee roosters

RUNDVEE ROOSTERS VERVANGEN

Er zijn maar weinig bedrijven in Nederland die klantgericht rundveeroosters kunnen vervangen.
Fons Pouwels Grond- en sloopwerken is er daar één van en daar zijn we best trots op. Bij het aanleggen van nieuwe rundveeroosters gebruiken we speciale onderstopmortel die niet hoeft uit te harden. Het vee kan direct over de nieuwe roosters lopen zonder weg te zakken.
Zeer belangrijk is dat onze speciale technieken er maximaal op zijn gericht dat geen puinresten in de mest vallen. Deze kleine en grote puinbrokken kunnen voor verstopping van de verdeelkoppen van de mestinjecteurs zorgen. Het is, kortom, in uw voordeel als u dit werk laat uitvoeren door een specialist zoals Fons Pouwels. Samen met het vervangen van rundveeroosters kunnen we ook de gehele routing in de stal aanpakken: doorsteken maken, ligplaatsen renoveren, voergangen vernieuwen, incl. betonnen vloeren leggen en hekwerk plaatsen. Kortom, ook voor complete renovatie van stallen kunt u op ons rekenen.

JUISTE MACHINES

Voor ieder formaat de juiste machines en apparatuur

Fons Pouwels Grond- en Sloopwerken B.V. is gespecialiseerd in het duurzaam bouwen, verbouwen en renoveren van rundveeroosters in Nederland, België en Luxemburg.
Door een grote diversiteit in ons wagenpark zijn klussen van ieder formaat door ons uit te voeren, zonder dat er door externe huur van apparatuur vertragingen in de levertijd van de werkzaamheden ontstaan.

https://fonspouwels.nl/wp-content/uploads/2022/07/34689405_1824703594217255_1580400265297657856_n.jpg
https://fonspouwels.nl/wp-content/uploads/2022/03/grondwerken.jpg

VERVANGEN OF VERWIJDEREN

Fons Pouwels Grond- en Sloopwerken B.V. heeft alles in huis voor het verwijderen en vervangen van mestroosters in stallen. De schrankladers zijn daartoe uitgerust met diverse gereedschappen, zoals vorken, klemmen en een hijsmast.

RENOVATIE

Voor het vervangen van veeroosters, het aanstorten van boxdekken en het vervangen van uw erfverharding kunt u bij Fons Pouwels Grond- en Sloopwerken B.V. terecht.

Voor het vervangen van roosters hebben wij de juiste machines met verschillende gewichtsklassen zodat we voor elk werk een gepaste machine hebben.

Als de oplegranden van de muren niet draagkrachtig of voldoende vlak zijn vervangen wij deze met ons specialisme door nieuwe oplegranden. De koeien kunnen dezelfde dag nog over de nieuwe rundveeroosters lopen.

Ook het leveren van (renovatie)roosters en sleufsilo’s bent u bij ons aan het juiste adres.

DUURZAAMHEID

Het thema ‘duurzaamheid’ loopt als een groene draad door onze organisatie. In alles wat wij doen staat dit centraal. Voor ons is duurzaamheid dan ook geen trend, maar een noodzaak om de toekomst met u samen vorm te geven.

Kortom, met Fons Pouwels Grond- en Sloopwerken B.V. als partner in projecten weet u zeker dat u kwaliteit in huis haalt.