RIOOLWERKZAAMHEDEN

INFILTRATIE

Van een enkele kolk tot aanleggen riool of een oplossing voor het afvoeren van hemelwater voor hectares kassenbouw. Bij Fons Pouwels Grond- en Sloopwerken bent u aan het juiste adres.

Naast riolering zijn er tal van mogelijkheden voor het opvangen van hemelwater. Denkt u hierbij aan het plaatsen van een wadi, infiltratieput of -koffer. Een wadi is een kuil of greppel begroeid met grassen en grind wat ervoor zorgt dat hemelwater langzaam in de bodem infiltreert. Systemen welke het rioolnet ontlasten en beter zijn voor het milieu.

Wij denken graag met u mee voor een passende oplossing op maat.

https://fonspouwels.nl/wp-content/uploads/2022/03/CAMERA-INSPECTIE-RIOOL.jpg
https://fonspouwels.nl/wp-content/uploads/2022/03/grondwerken.jpg

Samen sterk

De diensten van Fons Pouwels in de rioolwerkzaamheden variëren van het ontstoppen en reinigen van uw riolering tot het aanleggen en vervangen van riolering of infiltratiesysteem. Ook voeren we reparaties uit en geven we u graag advies.

RENOVATIE

Wanneer uw riool beschadigd of verzakt is, kan dit vervelende gevolgen meebrengen. Met regelmaat krijgen we meldingen van stankoverlast of een terugkerende verstopping. Dit komt vaak door de verminderde doorstroom van het rioolwater. Is de verstopping of overlast na onze hulp nog niet volledig verholpen? Dan is het nodig om de riolering te laten renoveren of te repareren. Dit kan inhouden dat we de leiding repareren, relinen of vervangen. Dit wordt natuurlijk wel eerst overlegd zodat u weet wat u te wachten staat.

VERVANGEN

Een beschadiging wordt vaak eenvoudig verholpen door een deel van de riolering te vervangen. Hierbij wordt het beschadigde deel verwijderd en wordt er een nieuw deel van hoogwaardig PVC teruggeplaatst.
Ook kan het gaan om een volledige vervanging van een riolering.
Neem gerust contact met ons op. Ook wanneer het gaat om spoedgeval.

MEESTERS IN GRONDVERZET

Heb je een opdracht gerelateerd aan grondverzet? Neem direct vrijblijvend contact op en vraag naar een offerte op maat.