Wij staan voor kwaliteit

Fons Pouwels Grond- en sloopwerken staat voor kwaliteit. Het werk goed doen, dat zit erin bij ons. Welke druk er ook is, het werk gebeurt goed en vakkundig. Speelt het weer ons parten bij het aanleggen van een tuin? Dan gaan we niet ‘toch maar door’ om het af te hebben. We weten immers dat we de grond dan verdichten, de lucht eruit trappen. Daar groeit dan niet veel meer op. Dan is het wel mooi klaar, maar zit u later met de gebakken peren. En daar schiet u niets mee op. Kwaliteit blijft voorop staan, we denken vanuit uw belang.

Wij zijn een allroundbedrijf

Fons Pouwels Grond- en sloopwerken is een allround bedrijf dat klanten volledig kan ontzorgen. We onderscheiden ons door een brede waaier aan werkzaamheden in combinatie met specialistisch werk. We maken gebruik van de allermodernste technieken en hebben alle machines in huis voor een grote variëteit aan grond- en sloopwerkzaamheden. Van een micro minigraver van 1 ton tot aan een rupskraan van 30 ton. Speciale uitdagingen gaan we niet uit de weg. Integendeel. Weet u dat we ooit met een van onze - ingeklapte - minigravers op 18 hoog in de lift hebben gestaan van een hoog bankgebouw in hartje Amsterdam om een smeervloer weg te halen? Een kwestie van creatieve oplossingen zoeken. U hoort ons niet gauw ‘nee’ zeggen. Als het veilig en kwalitatief goed kan gebeuren, is het ‘ja, dat doen we’.

Wij zijn betrouwbaar

Onze werkwijze is overzichtelijk, open en eerlijk. Uw opdracht is voor ons nooit standaard, altijd maatwerk. We spreken een aanvraag met u door en maken op basis daarvan een heldere offerte. Daarin staat precies omschreven wat we doen, hoe en in welk tijdsbestek. We spelen open kaart, geen addertjes onder het gras, of, in ons geval, in de grond. En nazorg is voor ons vanzelfsprekend. We willen dat u tevreden bent.