GROND & GRIND

UW PARTNER IN PROJECTEN

Het kiezen van de juiste Partner is belangrijk voor het slagen van een project.

Fons Pouwels Grond- en Sloopwerken B.V. is zo’n partner.

Waarom? Omdat wij met onze ervaring en deskundigheid veel te bieden hebben voor uw project.
Wij zorgen voor continuïteit, ook als partner in uw project. Binnen onze bedrijf staan innovatie, creativiteit en perfectie centraal. Wij verleggen continu de grenzen van wat technisch mogelijk is.

https://fonspouwels.nl/wp-content/uploads/2022/03/grondwerken-verzorgt.jpg
https://fonspouwels.nl/wp-content/uploads/2022/03/grondwerken.jpg

GROND & GRIND

Naast Zand kunnen wij al onze andere producten zoals Grind en Split kunnen wij leveren .

DUURZAAMHEID

Het thema ‘duurzaamheid’ loopt als een groene draad door onze organisatie. In alles wat wij doen staat dit centraal. Voor ons is duurzaamheid dan ook geen trend, maar een noodzaak om de toekomst met u samen vorm te geven.

Kortom, met Fons Pouwels Grond- en Sloopwerken B.V. als partner in projecten weet u zeker dat u kwaliteit in huis haalt.

GOED GEREGELD

Fons Pouwels Grond- en Sloopwerken B.V. is actief als leverancier van granulaten. Ons product gamma omvat alle soorten zand, grind en steenslag.

Als groothandelaar in bouwgrondstoffen bieden wij een meerwaarde opgebouwd uit logistiek, optimale dienstverlening en permanente communicatie.

Bij ons kunt u namelijk vertrouwen op een groep ervaren professionals in Zand- & Grindhandel die u graag helpen om te zorgen dat uw werkzaamheden snel en goed worden uitgevoerd. Aarzel niet om contact met ons op te nemen en gebruik te maken van onze expertise!

MEESTERS IN GRONDVERZET

Heb je een opdracht gerelateerd aan grondverzet? Neem direct vrijblijvend contact op en vraag naar een offerte op maat.