BETONZAGEN IS ONS SPECIALISME

Onze assortiment zagen is veelzijdig in te zetten. Wij zagen in wanden en in vloeren en kunnen met alle soorten gesteente overweg. Zowel voor klussen buiten- als binnenshuis gaan we graag voor u aan de slag.
We kunnen zagen in asfalt en beton, bijvoorbeeld handig voor de aanleg van detectielussen bij toegangsdeuren en –poorten.

BETONBOORSPECIALIST
IN HET ZUIDEN

Al jarenlang actief bij u in de regio

Fons Pouwels Grond- en Sloopwerken B.V. is een bedrijf uit Someren-Heide waar we al jaren actief zijn in het zagen van geharde materialen zoals beton, steen, marmer, asfalt en hard gebakken keramische tegels.
Wij hebben hiervoor gereedschap in gebruik dat in al deze materialen scherpe snedes kan maken die tot op de millimeter nauwkeurig zijn.
We hebben vakmensen in dienst die opgeleid zijn om elk stuk beton te zagen en tevens in bezit zijn van de VCA-certificering. 
U weet dus wanneer wij de klus klaren dat het goed zit.

https://fonspouwels.nl/wp-content/uploads/2022/07/87836824_2929660647054872_6084591769226313728_n.jpg
https://fonspouwels.nl/wp-content/uploads/2022/03/grondwerken.jpg

GROND & GRIND

Naast Zand kunnen wij al onze andere producten zoals Grind en Split kunnen wij leveren .

WIJ WERKEN MET GOED GEREEDSCHAP

Wij kunnen zagen in alle soorten gesteente en beton, ook in gewapend beton of gasbeton. Door het diamant dat op ons gereedschap zit kunnen wij zelfs door stalen wanden heen zagen.
Onze vakmensen weten exact welk gereedschap nodig is voor welke klus. Het gebruikte gereedschap kan variëren van onder meer een handzaag tot een vloerzaag. Met onze vloerzaag kunnen we tot 34,5 cm diep zagen.

WIJ RUIMEN ALLES OP

Onze vakmensen dragen zorg voor de hele klus. Behalve het zagen zorgen wij er ook voor dat afval wordt afgevoerd, stof wordt opgeveegd en de werkplek netjes en schoon wordt achtergelaten.
De volgende (vak)man kan daarna meteen aan de slag voor het plaatsen van de trap of het leidingwerk.
U hoeft zelf helemaal niets op de ruimen.